İSTANBUL / MALTEPE - Maltepe Şehit Murat Mertel Özel Eğitim Meslek Okulu

Şbt

6 Şubat depremlerinde hayatlarını kaybedenleri düzenlediğimiz törenle, özlemle andık.

Ara

Maltepe İlçe Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezi katkılarıyla okulumuz öğretmenleri ve personeline yönelik  Kanser Farkındalığı ,Sağlıklı Yaşam, Bağımlılık  ve Bağımlılıktan Korunma eğitimleri gerçekleştirilmiştir. Sağlıklı Yaşam Merkezi çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü"nü Maltepe Kaymakamımız Sayın Bahri TİRYAKİ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ALTINÖZ'ün katıldığı törenle kutladık.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını adına yakışır bir törenle kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürü borç biliriz.

Ekm

İstanbul Modern Sanat Müzesi okulumuzu ağırladı. Öğrencilerimiz , müzedeki çeşitli resim sanatçılarımızın eserlerini inceledikleri gezinti ve ardından katıldıkları atölye çalışması ile sanatla buluştular .İstanbul Modern Sanat Müzesi'ne katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Haz

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılını düzenlemiş olduğumuz karne töreniyle sonlandırdık. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

2023 Yılı Mezuniyet Törenimizi Coşkuyla Kutladık. Mezun Olan Öğrencilerimize Bir Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz.

May

"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nı coşkuyla kutladık.

May

"Veli Akademileri Projesi" kapsamında "Özel Gereksinimli Bireylerin ve Ailelerinin Hakları" adlı semineri verdik. Katılan velilerimize ve sunumundan dolayı okulumuz öğretmenlerinden Mutlu BİRCAN'a teşekkür ederiz.

May

Engelliler Haftası etkinliğimizi coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı"nı kutladık. Törende, farklı başarılarından dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize ödüllerini de verdik.

Nis

"Best Buddies Projesi" kapsamında okulumuzu ziyaret eden Marmara Koleji öğrencileriyle birlikte çeşitli etkinlikler yaptık.

Mrt

"2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü" etkinliğimizden...

Mrt

"18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi"nin 108. yıl dönümünü gerçekleştirmiş olduğumuz anma programıyla kutladık.

Mrt

12 Mart 1921 İstiklal Marşı'mızın Kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü kutlu olsun.