İSTANBUL / MALTEPE - Maltepe Şehit Murat Mertel Özel Eğitim Meslek Okulu

Ock

Maltepe Kaymakamlığının organizasyonunda sinema etkinliği düzenledik. Tüm öğrencilerimizin katılımıyla "Buğday Tanesi" isimli filmi izledik.

Ock

Ağız ve diş sağlığı ekipleri tarafından öğrencilerimizin diş kontrolleri yapılmıştır.

Ara

"3 Aralık Dünya Engelliler Günü"nü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Murat ALTINÖZ'ün de katıldığı bir törenle kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Gününü düzenlemiş olduğumuz etkinlikle kutladık.

Kas

Marmara Koleji öğretmen ve öğrencileri "Best Buddies" projesi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler ve öğrencilerimizi proje hakkında bilgilendirdiler.

Kas

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla deprem tatbikatı yaptık.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 84. yılında rahmetle andık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladık.

Ekm

Maltepe Şehit Murat Mertel Özel Eğitim Meslek Okulu Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı, "Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliği" esasları çerçevesinde gerçekleştirilmiştir. Katılımlarından dolayı veli ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İçişleri Bakanlığının uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü "en iyi narkotik polisi anne projesi" kapsamında Zoom platformu üzerinden öğretmen ve velilerimizin katılımıyla eğitim semineri düzenlendi.

Eyl

2022-2023 Eğitim Öğretim yılını düzenlemiş olduğumuz törenle açtık. Tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize verimli bir eğitim-öğretim yılı diliyoruz.

Eyl

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı Öğretmenler Kurul Toplantımızı gerçekleştirdik.

May

Bütün sınıflarımızın katılımıyla "Miniatürk"e gezi düzenledik. Gezi için bizlere otobüs tahsis eden Maltepe Belediyesine teşekkür ederiz.